maanantai 20. helmikuuta 2012

Poikasia,lopultakin!!! (ja muutenkin hamsulan kuulumisia)

On jäänyt vähän vähiin tämä blogin kirjottaminen sitten joulun,ei oo vaan jaksanu eikä kyllä ole ollut mitään jaettavaa.
Meille syntyi kuin syntyikin lopulta poikasia tammikuun lopussa,tosin eri yhdistelmästä kuin mistä oli suunniteltu.
Kaikki vauvelit ovat löytäneet itselleen maailman parhaat kodit ja yksi aivan ihana kyyhkynharmaa poitsu jää kotiin kasvamaan. <3


Kiinaririntamalla on edelleen hiljaista,Zalsa oli kahteen otteeseen Hurmion kanssa,ensin pari viikkoa ja sitten vielä viikon ja tuloksetta.Pakko oli ottaa sulho pois,kun alko matsit olemaan sen verran kovia.
Kokeilin sitten vielä Hurmion veljen kanssa neitiä yhdistää,ja sitä riemua kesti viikko,kunnes neiti antoi tälle toiselle kosijalle oikein kunnon selkäsaunan.Poikaparalta meni häntä siinä rytäkässä. =/
Jos tuosta yrityksestäkään ei poikasia kuulu,niin antaa olla.Höh.Saa Zalsa elellä sitten vanhana piikana ja jättää poikimishommat muille.

Avattiinhan me tämän vuoden näyttelykausikin viime viikonloppuna ja ihan onnistunein tuloksin.Oma kasvattini Jim oli (taas,hyvä Jim!) lemmikkiurosten kolmas ja minut totaalisesti yllättänyt kiinari Paperitähti sijoittui ulkkiskiinareiden kolmanneksi sertillä.Vau! Tälle komistukselle on morsmaikku kasvamassa,jos sitten viimeistään tärppäisi ja saisi tuon kiinaritouhunkin pikkuhiljaa käyntiin.

Tällaista meidän alkuvuoteen,jos nyt vaikka reipastuisi ja jaksaisi jatkaa tätä bloggailua jatkossa hiukka useammin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti